Łacze elastyczne tłumnika

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • michauw
    Classic
    • 2013
    • 13

Ja będę miał na zbyciu swoje fotele z wersji elegance od dziś wieczorem ale zajmę się sprzedażą jak wrócę z wakacji, po przelocie 45 kkm właśnie :szeroki_usmiech

Zamieszczone przez bishop
    Bo wszysko jest dobrze ,do czasu jakiejś usterki, wtedy bezradne ASO miota sie i szuka dziury w całym , aby tylko zrzucić winę na użytkownika.Gbyby nie wpinana poduszkaboczna w elektronikę , nawet ni pytałbym na forum.
    IMO tez przesadzasz, u mnie na gwarancji robili wszystko w ASO a tez miałem masę rzeczy wymienionych łącznie z całym car -audio.
  • mixertm
    Classic
    • 2011
    • 17

Jaka jest poprawna nazwa łacza elastycznego od kolektora do tlumnika w ETCE nie moge znaleść
    Mixer :P

Komentarz

• Biszczu
      RS
      • 2011
      • 5567

mixertm, a co to jest tłumnik :twisted: ?

Bo jeżeli chodzi o złącze elastyczne do tłumika to do silnika 1.6 AKL jest dwuzłącze o oznaczeniu zamiennika 610-001

Nowe złącze + uszczelki:

w ETCE szukaj tutaj:

"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• gadula007
        L&K
        • 2009
        • 1174
        • Octavia III combi (5E5)
        • DKZA 2.0 TSI 190 KM

mixertm, uważaj ze złączami. Mi też poleciały. wymieniłem na takie coś podobnego jak na zdjęciu i cały układ wydechowy zaczął wpadaćw rezonans na 3 różnych prędkościach obrotowych, np 2200-2300, 3500-3600 i około 5000. Nie kupowałem oryginału bo był w komplecie z katem, ale cena to ponad 1600zł. Dołożyłem jeszcze jedno złącze przed katem i zniknęło buczenie, ale układ wydechowy wygląda mocno nieseryjnie.
        Przypadek ten miałem z SEATEM TOLEDO II, 1,6 AKL 2001.

Komentarz

• mariom122
          Ambiente
          • 2011
          • 117

Właśnie w etce nie ma czegoś takiego jak złącze elastyczne. Sprzedają w całości z rurą wydechową.

Komentarz

• gadula007
            L&K
            • 2009
            • 1174
            • Octavia III combi (5E5)
            • DKZA 2.0 TSI 190 KM

A tu masz link do intercars
            Wejdź w
            Układ wydechowy/dolotowy -> Układ wydechowy -> Katalizator
            Sklep motoryzacyjny Inter Cars ➤ największy sprzedawca części samochodowych oraz opon. W ofercie posiadamy ponad 2 mln części! Sprawdź naszą ofertę!

Większość napisów jest klikalnych i powiększa rysunki.

Komentarz

Pracuję...